Oppasdienst

Wie zijn we
De oppasdienst bestaat uit een aantal volwassenen en tienermeiden die volgens een rooster elke zondag op de allerkleinsten, van 0 tot 4 jaar, passen.

 

Wat doen we
Afhankelijk van de leeftijd zijn er verschillende dingen te doen met de kinderen. Natuurlijk kunnen de baby’s op een kleed op de grond spelen met voor hun geschikt speelgoed. Voor de peuters zijn er genoeg boekjes, puzzels en ander speelgoed. Ook zijn er een paar driewielers en zelfs een glijbaan + wipwap aanwezig. Voor de grootste kinderen in de groep zijn er knutsel- en tekenmaterialen.

Waar is de oppas
De oppasdienst wordt in zaal 2 gehouden van zalencentrum Het Valkenhof of in één van de ruimtes van de Stefanuskerk.

Wanneer is de oppas aanwezig
Elke zondag en op kerkelijke feestdagen is er oppas in de Pauluskerk. Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, 1e Paas- en 1e kerstdag is er ook oppas in de Stefanuskerk. Tijdens de zomervakantie is er gedurende zes weken alleen oppas in de Stefanuskerk aanwezig.

Waarmee
Naast een kast vol speelgoed, wordt er ook gebruik gemaakt van de methode ‘Kom in de kring’. Binnen een bepaald thema worden er liedjes gezongen en knutselwerkjes gemaakt. De methode is een prima voorloper op de kindernevendienst die vanaf 4 jaar gegeven wordt.

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda