Gastvrije gemeente

Wie zijn we
Een drietal vrijwilligers stellen de contactbrief elke week bij toerbeurt samen. Een groep vrijwilligers deelt de contactbrief uit aan de kerkgangers op zondag.

 

Wat
Iedere zondag wordt in de erediensten een contactbrief uitgereikt aan de kerkgangers. Daarin zijn de belangrijkste mededelingen vermeld rond de eredienst en de activiteiten die de komende week binnen onze kerkelijke gemeente plaatsvinden

Waar
Elke zondag in de Pauluskerk en bij de ochtenddiensten die gehouden worden in de Stefanuskerk

Wanneer
Vanaf vrijdagmiddag staat de contactbrief de website. Een aantal vrijwilligers bezorgen op zaterdag de contactbrief bij de kerktelefoonluisteraars. Op zondagochtend ontvangen de kerkgangers de contactbrief persoonlijk. Voor belangstellenden die zondags niet aanwezig kunnen zijn bij de erediensten worden de overgebleven contactbrieven door de week in het WZC en het Valkenhof gelegd.

Waarmee
Kopij voor de contactbrief kunt u mailen via contactbrief@pgbeilen.nl. De sluitingstermijn is vrijdags om 12.00 uur. Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het plaatsen van een artikel in de contactbrief: - het moet betrekking hebben op zaken binnen onze kerkelijke gemeente; - het artikel kan helaas niet te lang zijn, korte informatie, met een verwijzing naar de website of het kerkblad. We hebben tenslotte maar twee pagina's ter beschikking; - er moet voldoende plaatsingsruimte zijn. Wanneer dit niet het geval is, korten wij in overleg met diegene die het artikel aanlevert, het artikel in. In het artikel verwijzen wij door naar de website.

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda