College van kerkrentmeesters Hijken Hooghalen

Het college van kerkrentmeesters houdt zich bezig met de financiën van de kerk en met het beheer van de gebouwen. Ook het personeel dat bij de kerk in dienst is, predikanten, kosters en administratief, behoort tot de verantwoordelijkheid van de kerkrentmeesters.
Kortom de kerkrentmeester moet ervoor zorgen dat ze met de beschikbare middelen de kerkelijke gemeente kan laten functioneren zoals dat gewenst wordt. Hierbij worden begrotingen gemaakt, rekeningen bijgehouden en tussentijds gecontroleerd of de verschillende groepen nog binnen de begroting zitten.
Nu de fusie een feit is hopen we gezamenlijk efficiënter te kunnen functioneren.

College van kerkrentmeesters Beilen

Het college van Kerkrentmeesters beheert de financiën van de Protestantse Gemeente Beilen. Dat betekent dat alle activiteiten die de gemeente ontplooit, gefinancierd worden via het C.v.k. Het college behartigt de financiële zaken van de taakgroepen Erediensten, Pastoraat, Jeugdwerk en Vorming en Toerusting.

Kerkbalans

De actie Kerkbalans is een actie die in januari gehouden wordt. U kunt een toezegging doen voor Kerk, Werelddiaconaat en Zending.

De opbrengsten die voor de kerk bedoeld zijn, komen ten goede aan het eigen kerkenwerk. Hiervan worden alle kosten betaald die de kerk maakt door het hele jaar. 

 

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
26
Datum : donderdag 26 december 2019
27
28
30