Voorbereidingen The Passion in volle gang

Enkele weken geleden stond in het kerkblad een oproep voor spelers voor The Passion. De musical die op zondag 14 april wordt gespeeld met eigen kerkleden in de Pauluskerk in Beilen. We zijn blij dat we kunnen melden dag de bezetting rond is wat betreft spelers en muzikanten! Ook het licht en geluid is geregeld. Op 21 februari was de eerste bijeenkomst waarin de musical is doorgesproken en waarin de taken zijn verdeeld. Vanaf nu wordt er iedere donderdagavond geoefend in de kerk/Het Valkenhof.

Passion BeilenSmallVoor wie eerder informatie heeft gemist: we gaan voor het eerst The Passion opvoeren. The Passion is al een aantal jaren op witte donderdag op tv te zien. Aan de hand van Nederlandstalige songteksten en gesproken teksten wordt het lijdensverhaal van Jezus uitgebeeld. The Passion vindt ieder jaar plaats in een andere stad in Nederland. Dit jaar hebben we dus ook een Beilense variant.

Noteert u, noteer jij de datum alvast in uw/jouw agenda?!!

Namens de voorbereidingscommissie Ageet van Dijken, Marjan van der West, Janneke Eising, Jan Marcel Lunenborg en Egbert Kraal.

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
4
6
7
8
9
11
14
15
16
20
21
22
23
25
28
30