Zondag 13 oktober – zangdienst in de Stefanuskerk

Vocale gasten zijn dit keer het mannenensemble “Duodecime“, een groep van 12 enthousiaste zangers. Daarmee is gelijk de naam van het ensemble verklaart. Duodecime betekent namelijk 10 + 2. Onder de bezielende leiding van dirigent Edwin Velvis streeft het ensemble ernaar om op hoog niveau liederen ten gehore te brengen. De mannen komen uit heel noordwest Groningen en repeteren wekelijks in Ulrum.

De werkgroep is blij en dankbaar dat dit ensemble in dit jubileumjaar kan meewerken in de zangdienst van 13 oktober.

Voorganger is dit keer ds. Lucias de Haan, hij koos als thema naar aanleiding van 2 Kronieken 7: 14 ‘Buigen of Barsten’.

 

Organist/ pianist is Gerwin van der Plaats uit Kampen, niet alleen een zeer goede en getalenteerde begeleider, maar ook een dirigent van veel koren, waaronder het Christelijk Mannenkoor DEV uit Kampen. Het van  Oeckelen- orgel, de vleugel van het Christelijk Mannenkoor Beilen en de akoestiek in de Stefanuskerk zullen zeker bijdragen om met elkaar een uitstekend groot koor te vormen.

 

De dienst in de Stefanuskerk begint om 19.00 uur en vanaf een kwartier voor die tijd beginnen we al met samenzang van bekende en goed zingbare liederen.

De werkgroep, ds. de Haan, het mannenensemble en Gerwin van der Plaats heten u van harte welkom op 13 oktober!

Werkgroep Beilen zingt