Startzondag en Kaatje en Deetje kregen de Oevre Award!

Terugblik op het startweekend

Startzondag 2024 wat was het een mooie dag. De kinderen zaten tijdens de dienst weer in de kelder, waar het al snel een gezellige drukte werd. Met hout, spijkers en wol werden er mooie kunstwerken gemaakt, met de tekenen van geloof, hoop en liefde. Heerlijk zo’n kelder vol met kinderen.

Na de dienst stonden er heerlijke pannenkoeken te wachten in de kelder. Alle bakkers, bedankt! De schalen waren zo leeg, waarna de kinderen in 6 groepen op vossenjacht gingen. Tijdens de jacht op de vossen moest er ook nog een selfie met Kaatje en Deetje gemaakt worden, want dan was er bij terugkomst in de kerk nog een lekker ijsje. Alle vossen zijn gevonden, de selfies gemaakt en de ijsjes lekker opgesmuld.

 

Tijdens de startzondag waren Kaatje en Deetje voor het laatst aanwezig in de kerk. In de dienst werden zij verrast met een heel bijzondere prijs: De Kaatje en Deetje oeuvre award. Wij willen iedereen die de afgelopen jaren geholpen heeft om onze vlogs te plaatsen of te versturen super bedanken!

 

Al met al was het een zeer geslaagde opening van het nieuwe kerkseizoen, dat belooft veel goeds voor de rest van het jaar.

We zien jullie graag weer bij de kindernevendienst!