Snertmaaltijd 23 oktober | Maand van de ontmoeting

Tweemaal per jaar organiseren de diaconieën van Hijken-Hooghalen en Beilen een maaltijd voor 75+-ers, met in het najaar uiteraard de “Snertmaaltijd”. Dit jaar hebben we een bijzondere editie in gedachten, namelijk: een snertmaaltijd in het kader van de “Maand van de ontmoeting” .

 

Eén tegen Eenzaamheid

De Maand van de Ontmoeting is een initiatief van de projectgroep Eén tegen Eenzaamheid Midden-Drenthe. Gemeente Midden-Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe, de GGD en verschillende zorgorganisaties en woningcorporaties werken samen om eenzaamheid te voorkomen en te verminderen. En uiteraard willen we als kerk daar ook een steentje aan bijdragen!

 

Een snertmaaltijd voor alle 75+-ers

Dit jaar organiseren we een snertmaaltijd voor alle 75+-ers in Midden-Drenthe, omdat we als kerkelijke gemeente natuurlijk open willen staan voor mensen uit de gehele gemeente. Naast deze uitnodiging aan u zal dus ook in de krant van Midden-Drenthe een uitnodiging komen te staan.

 

De snertmaaltijd zal plaatsvinden op woensdag 23 oktober en wordt zoals gewoonlijk georganiseerd in het Valkenhof.

 

Ontmoet-je-toetje

Het programma voor de snertmaaltijd ziet er als volgt uit:

Om 10:30 staan koffie/thee en koek klaar. Onze dominee(s) houden een korte toespraak en na meer versnaperingen wordt ongeveer om 12:00 snert gegeten. Natuurlijk sluiten we af met een ontmoet-je-toetje en is er een leuke ‘uitsmijter’ als afsluiting.

Opgeven?

We hopen dat u zich weer in grote getale opgeeft voor de snertmaaltijd. Dus bent u 75+?

Geef u op vóór 14 oktober via diaconaat.missionaat@pgbeilen.nl of bel / app naar 06 46 42 23 79. Geef graag door:

·         Naam

·         Aantal personen

·         Eventuele dieetwensen

Meer informatie over de maand van de ontmoeting