Nieuws

Werken met speksteen

op .

 
Gedurende drie avonden kunt u werken met speksteen.
Datum: woensdag 24 april, 1 en 8 mei 2019 van 19.30 – 22.00 uur
Plaats: Wilhelmina Zalencentrum
Kosten 5 euro p.p.

Welkom in de diensten van de Paascyclus 2019

op .

Een paascyclus in de stille week - je wordt als het ware ‘meegenomen op de hele weg die Jezus voor ons is gegaan’. Van het laatste avondmaal, het lijden, het sterven, de “doodse stilte van het graf”, naar de verwachting van Licht en het volle feest van Zijn opstanding! Dit alles meebeleven om daardoor beter te kunnen begrijpen wat Jezus voor ons deed.
De drie vieringen worden gehouden in de Pauluskerk. De liturgie zal ondersteund worden door de cantorij.

Verslag klimaatmars te Amsterdam

op .

Zondag 10 maart waren we in Amsterdam en hebben de klimaatmars gelopen. We zijn er heen gegaan omdat we ons zorgen maken over het veranderende klimaat. Er zal veel meer gedaan moeten worden om deze klimaatverandering tegen te gaan.

Voorbereidingen The Passion in volle gang

op .

Enkele weken geleden stond in het kerkblad een oproep voor spelers voor The Passion. De musical die op zondag 14 april wordt gespeeld met eigen kerkleden in de Pauluskerk in Beilen. We zijn blij dat we kunnen melden dag de bezetting rond is wat betreft spelers en muzikanten! Ook het licht en geluid is geregeld. Op 21 februari was de eerste bijeenkomst waarin de musical is doorgesproken en waarin de taken zijn verdeeld. Vanaf nu wordt er iedere donderdagavond geoefend in de kerk/Het Valkenhof.

Afscheidsweekend Ds. R. Veldman

op .

 

Ds. R. Veldman heeft onlangs aangekondigd dat hij onze gemeente gaat verlaten.  Hij gaat een nieuwe uitdaging aan in Balkbrug. In de  elf jaren dat ds.  Veldman actief was heeft hij een goede band met de gemeente opgebouwd. Hij was op velerlei manieren betrokken in onze gemeente.
We willen als gemeente dan ook op passende wijze afscheid nemen van ds. Veldman en zijn familie.

Akoestiekmeting in de stefanuskerk

op .

Dinsdag 29 januari om 19.30 uur in het Wilhelmina Zalencentrum

U bent van harte uitgenodigd voor een informatieve avond over Kerkakoestiek. Jan Bril (professional in zaalakoestiek, elektro-akoestiek en design met veel specifieke ervaring) geeft eerst een inleiding over Kerkakoestiek in het algemeen.
Na de pauze gaat hij specifiek in op de akoestiek van de Stefanuskerk.

Waarom die lege stoel, met daarop een knuffel?

op .

Een lege stoel voor een kind
Met deze lege stoel met een knuffel laten we onze trokkenheid zien bij de kinderen die nog streeds geen kinderpardon hebben gekregen. Het is een zichtbaar teken dat op die stoel een van de kinderen had moeten zitten die nu niet voor het kinderpardon in aanmerking komen. Door INLIA en de Raad van Kerken wordt een oproep gedaan aan de kerken hier aandacht aan te schenken. Ook onze gemeente heeft hier gehoor aan gegeven.

Waarom u moet inloggen op deze website

op .

Vanaf maandag 5 november zijn Contactbrieven en Op weg alleen te lezen voor geregistreerde gebruikers.

Ook onze website moet voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit zal zijn uitwerking hebben op artikelen en documenten met privé gegevens van de leden van onze gemeente. Wanneer u deze artikelen of documenten wilt lezen of downloaden zult u daarom moeten inloggen. Wanneer u nog geen inlogcodes hebt kunt u zich registreren. Registreren is alleen mogelijk voor leden van onze gemeente. 

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
6
8
12
13
15
22
23
25
26
27
29