Stichting Stefanuskerk Beilen

In de vorige uitgave van Op Weg en tijdens de gemeenteavond, woensdag 22 november, heeft u de voortgang kunnen lezen en horen van de restauratie van de Stefanuskerk. De steiger rond de toren kan, als er geen tegenvallers komen, voor het eind van het jaar weer weggehaald worden.

 De eerste nieuwsbrief van de Stchting Stefanuskerk Beilen is begin december verstuurd en kunt u hier lezen.

 

Inrichting en interieur
We hebben een drietal interieurarchitecten gevraagd zich te presenteren. Samen met Pim van Dijk van het bureau Pim van Dijk Designs, maar ook met u, gaan we plannen maken voor de herinrichting van de kerk. Dit bureau hebben we gekozen omdat er niet alleen wordt ontworpen, getekend en uitgevoerd. Er wordt ook nagedacht over geloofsbeleving, symboliek en kerkinterieur en het breder inzetten van de kerk in het dorp Beilen.

Website en logo
LogoBegin volgend jaar gaat de website www.stefanuskerkbeilen.nl live. Op deze pagina komt alle informatie over en rond de Stefanuskerk bij elkaar. Dit wordt dé online plek om de activiteiten in en rond de Stefanuskerk te volgen.

 

Tijdsplanning
Medio december 2017 – Restauratie dak toren gereed
Januari/Februari 2018 – Informatiebijeenkomst met taakgroepen en werkgroepen PG BHH
Januari/Februari 2018 – Informatiebijeenkomst met Beilense organisaties, koren en instellingen
1e kwartaal 2018 – Website www.stefanuskerkbeilen.nl in de lucht
1e kwartaal 2018 – Van Oeckelen-orgel weer terug in de kerk
Voorjaar 2018 – Kerk weer in gebruik
En alvast voor uw agenda in 2019: 7 april 2019 – Johannes Passion

Het bestuur
Het bestuur van de Stichting Stefanuskerk Beilen is compleet. Wij stellen graag de leden aan u voor: Jan Drogt (voorzitter), Gerda Seubring (secretaris), Dick Bunskoeke, Gerrie Kreuze, Harold Bos en Jolanda Metselaar. Ko Gijzel is als voorzitter van het SCK (Stefanuskerk Beilen Cultureel en Kunstzinnig) bij iedere vergadering aanwezig om zo de lijntjes kort te houden. Hij is geen lid van het bestuur, maar adviseur.

Op de hoogte blijven?
Via verschillende kanalen proberen we iedereen, alle Beilenaren, op de hoogte te houden van onze activiteiten. Via Op Weg, deze website en per e-mail. De eerste nieuwsbrief is begin december verstuurd, zie ook de intro van dit artikel. Wilt u de volgende e-mailnieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
8
9
11
12
14
16
17
18
19
21
22
25
26
28
30
31