Dag van nationaal gebed

Met deze dag willen de organisaties mensen de kans geven om in gebed hun zorgen en ongerustheid neer te leggen bij God en zegen te vragen voor het werk van ieder die in deze onzekere tijden zorg draagt voor anderen.

Op woensdag 18 mrt, 25 mrt en 1 april, op drie momenten op de dag (om 9.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur) houdt een predikant of voorganger een inleiding via een livestream op nationaalgebed.nl. Vervolgens is er tijd voor gebed, voor het online delen van gebedspunten en onderlinge verbinding via sociale media door middel van hashtags. Om 19.00 uur wordt de dag via de livestream afgesloten.

Klokgelui
De kerkklokken luiden woensdag 18 maart door het hele land een kwartier lang tussen 19.00 uur en 19.15 uur. De Raad van Kerken roept alle kerken op om mee te doen en zo een boodschap van "hoop en troost" te geven voor iedereen die te maken heeft met het coronavirus. Ook in Beilen en Hijken zullen de klokken van hoop en troost luiden.

"Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen,"


Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda