Bouwt u mee aan onze gemeente?

De jaarlijkse actie Kerkbalans is (vanaf 18 januari) gestart. Wilt u op twee manieren meebouwen aan onze gemeente?

Allereerst kan dat door in 2020 een financiële bijdrage te geven aan de kerk. Tussen 18 januari en 1 februari krijgt u een brief met daarin het verzoek om bij te dragen, in het kader van de actie Kerkbalans. Met uw bijdrage kunnen we bouwen aan Veelkleurigheid, Kerk in het Dorp en Geloofsopbouw. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen er niet zonder. De inkomsten uit de actie Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. Bouwt u mee?

En die tweede manier? Daar kunt u zelf mee aan de slag. Dit wordt u wel duidelijk als u de envelop opent en de brief en de folder leest.

Hier kunt u uw toezegging direct digitaal doorgeven.

Nieuw: Toezeggingen via website en app

Nieuw is dat u uw toezegging ook online kunt doen via deze website en de Scipio-app. U kunt inloggen met uw registratienummer (staat op uw toezeggingsformulier en is een uniek nummer). U komt dan in uw eigen, geheel beveiligde, omgeving. U ziet wat uw toezegging in het voorgaande jaar was, vervolgens kunt u uw toezegging ingeven voor dit jaar en ook eventueel via Ideal uw betaling doen. Deze toezeggingen worden automatisch ingelezen in de ledenadministratie.

Voordelen hiervan zijn: Hoge snelheid van verwerking, toezeggingen hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden in de ledenregistratie. Dit geeft dus verlichting van administratieve taken en vrijwilligers.

Hier kunt u uw toezegging direct digitaal doorgeven.
In de Scipio-app kunt u uw toezegging via het tabblad Kerkbalans 2020 doorgeven.
   

 

 

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
12
Datum : woensdag 12 februari 2020
14
15
17
18
19
Datum : woensdag 19 februari 2020
20
21
22
25
26
Datum : woensdag 26 februari 2020
28
29