Pastoraat in kleine groepen

Gemeente Groei Groepen
 Registratie gesloten
 
0
Logo Ontmoeting en Inspiratie-01
Datum: dinsdag 17 september 2019 19:45

Locatie: Wilhelmina Zalencentrum

Dinsdagavond 17 september - de startavond van de Gemeente Groei Groepen - houdt ds. Inge de Rouwe een lezing over het onderlinge pastoraat in kleine groepen. Zij is in 2017 afgestudeerd aan de PTHU in Groningen met haar afstudeerscriptie ‘Delen om te kunnen geven’. Deze scriptie gaat over de mogelijkheden en de grenzen van kleine groepen op het gebied van onderling pastoraat in relatie tot gemeentepastoraat. Ds. Inge de Rouwe is predikant in Ten Boer.

Ds. Inge de Rouwe zal deze avond stilstaan bij de vraag op welke manier kleine groepen een bijdrage kunnen leveren aan en een aanvulling kunnen zijn op het gemeentepastoraat. Hoe zouden wij hier ook in onze gemeente profijt van kunnen hebben! Na deze lezing is er ruimte om vragen te stellen.

Iedereen die betrokken is bij het pastoraat en/of die belangstelling heeft voor dit onderwerp, is van harte welkom. Na de pauze is er de mogelijkheid om te blijven en samen een korte les uit het nieuwe GGG-boekje te bespreken. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de kleine groep.

 

Telefoon
0593 540462
E-mail
mellema@astron.nl
Website
Leiding
Ds Inge de Rouwe

 

Alle datums


  • dinsdag 17 september 2019 19:45

Agenda