Afscheidsweekend Ds. R. Veldman

 

Ds. R. Veldman heeft onlangs aangekondigd dat hij onze gemeente gaat verlaten.  Hij gaat een nieuwe uitdaging aan in Balkbrug. In de  elf jaren dat ds.  Veldman actief was heeft hij een goede band met de gemeente opgebouwd. Hij was op velerlei manieren betrokken in onze gemeente.
We willen als gemeente dan ook op passende wijze afscheid nemen van ds. Veldman en zijn familie.

In het weekend van 1 maart zijn er twee momenten dat we afscheid nemen.

Op zondag 3 maart zal er ’s morgens om 10.00 uur een afscheidsdienst zijn waarin ds. Veldman voorgaat. Verdere informatie zult u lezen in Op Weg.

Op vrijdag 1 maart zal er ’s avonds om 20.00 uur een afscheidsavond voor de gemeente zijn in het Wilhelmina Zalencentrum.

Voor beide bijeenkomsten bent u van harte uitgenodigd.

Voor vrijdagavond  1 maart is er een programma samengesteld waarin het afscheid centraal staat. Er is in het programma ruimte om woorden van dank uit te spreken richting ds. Veldman. Verschillende groepen hebben al aangegeven hiervan gebruikt te willen maken. Wilt u ook iets zeggen in 5 minuten, wilt u dat aangegeven bij de afscheidscommissie. (Dit kan per email naar johan.boer@live.nl.)

We willen de gemeente ook de gelegenheid geven om ds. Veldman een afscheidscadeau te geven.

Als blijk van dank willen we gezamenlijk een cadeau aanbieden. Wilt u hieraan financieel  bijdragen? U kunt uw financiële bijdrage over maken op bankrekeningnummer  NL 08 RABO 037 37 16 176 t.n.v.  CVK Beilen Hijken Hooghalen.  Dit onder vermelding van Afscheidscadeau Ds. R. Veldman .

We hopen van harte dat u een bijdrage wilt geven.

De afscheidscommissie bestaat uit de volgende personen: Dirk Steenge, Jan Westerhof, Marieke Reinders en Johan Boer .

Voor vragen kunt u bij hen terecht.

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
6
8
12
13
15
22
23
25
26
27
29